MASAŽE

Privoščite si lahko:

V sodelovanju s studiem Zelenapot

 s profesionalno maserko Tino Cimperman  iz Logatca vam v solnih sobah ponujamo tudi masaže, ki dopolnjujejo naše terapije. Masaža v edinstvenem okolju  solnih sob je sama po sebi lepo doživetje. Posebej za potrebe naših strank pa smo oblikovali tretmaje, ki bodo dodatno podprli vaše dobro počutje. Tretmaji so prilagojeni tudi našim najmlajšim obiskovalcem.

 solna_palaca-masaza-1.png (569×569)

Integrativna refleksoterapija se bo osredotočila na sprostitev dihalnih poti. Obravnava refleksnih con na stopalih ali dlaneh ter aktivacija akupresurnih točk je dobrodošla kombinacija pri lajšanju dihalnih težav. 

Refleksno masažo stopal  so poznale že vse stare kulture sveta in si z njo lajšale težave. Stimulacija refleksnih con v telesu nam pokaže, kje v telesu je nastalo neravnovesje in prebudi naše samozdravilne moči. Pozitivno vpliva na krvni obtok in s tem distribucijo hranil in kisika. Okrepi delovanje limfe, kar pospeši izločanje odpadnih snovi. Odlično vpliva na prebavo. Krepi splošno odpornost organizma in pripomore k zmanjšanju stresa. Blaži bolečine. Uravnoveša naše fizično in čustveno počutje.

Akupresura je stimulacija energetskih točk na telesu, poznanih v tradicionalnih orienatlnih medicinah. Akupresuro med drugim uporabljamo za lajšanje bolečin, mišične napetosti, kronični utrujenosti, uravnavanje telesne energije in ohranjanje dobrega zdravja. 

 

Sarafijn je energetska tehnika, ki se izvaja na stopalih in je namenjena globoki sprostitvi notranjih napetosti, ki pogosto posredno vplivajo tudi na naše fizično počutje. Prejemnik sev tišini prepusti  nežnim, ritmičnim dotikom cone hrbtenice in harmonizaciji čaker. Na ta način omejujoča prepričanja zagledamo v luči novih potencialov.   

 

Shiatsu Shin tai je napredna tehnika tradicionalnega japonskega shiatsa. Izvaja se na tleh, na mizi ali stolu. Prejemnik je oblečen v udobna oblačila, ki omogočajo gibanje celega telesa v različnih položajih. S pritiski, raztegi in poravnavami vezivnih tkiv je mogoče doseči večjo gibljivost sklepov, prožnost mišic, hrbtenice, boljšo držo. Z delom na meridianih ter hari – trebuhu, harmoniziramo  fizični in mentalni nivo.

 

Več o teh in drugih metodah najdete na www.zelenapot.si